Wenkbrauwen

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste deel van het gelaat, ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Uiteraard wordt bij het aanbrengen van de wenkbrauwen rekening gehouden met de vorm van uw gezicht.

Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd, ook kan er meer symmetrie verkregen worden. Eventuele littekens en lege plekken in de wenkbrauwen bij vrouwen en mannen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd.

Het zetten van wenkbrauwen en eyeliners bestaat altijd uit 2 behandelingen. Het pigment dat tijdens de 1e behandeling in de huid wordt gebracht zal na 1 maand ongeveer 30-40% van zijn kleur hebben verloren, daarom is het belangrijk dat u een 2e keer komt voor de nabehandeling. In sommige gevallen kan het zijn dat de huid het pigment niet goed opneemt, in dat geval is een 3e behandeling nodig, iedere huid reageert namelijk anders.

Technieken

Poeder techniek; Heb je een voorkeur voor een decoratieve uitstraling van de wenkbrauwen dan zal de keuze voor de schaduw techniek het beste zijn. Het zal er dan uitzien alsof de wenkbrauwen met potlood/poeder zijn ingevuld. Zeer geschikt voor de vettere huid met grove porien.

Haartjes techniek; De Hairstrokes/Haartjes techniek is een hele speciale techniek die een mooie en “natuurlijke look” geeft aan uw wenkbrauwen. Er worden als het ware haartjes gepigmenteerd. Deze techniek is ook bijzonder geschikt voor mensen met alopecia areata (wanneer iemand helemaal geen wenkbrauwen heeft). Tevens gebruiken we de hairstrokes om stukjes in de wenkbrauwen op te vullen.

Techniek; Soms is het gebruik van gecombineerde technieken mogelijk en bij sommige wenkbrauwen zal dit het beste resultaat geven. Het houdt in dat bij het begin van de wenkbrauw, dus bij de neus, de haartjes getekend worden en dat het tweede gedeelte en het uiteinde met schaduw ingevuld zal worden.

Microblading; Microbladen (ook wel mesjes genoemd) de techniek gebruikt een speciale pen waar een mesje ingezet wordt. Met dit mesje worden er kleine haartjes gepigmenteerd die de wenkbrauw weer voller maken en tegelijk wordt indien nodig de vorm gecorrigeerd.

error: Content is protected !!