Lippen

Lippen

Uw lippen verbleken, contouren vervagen waardoor de liplijn onregelmatig is en uw lippen verliezen hun volheid. Permanente lipliner, lipliner met shadow of full lips gaat dit tegen. U hoeft niet in de weer te gaan met een lippotlood of lippenstift.

Lipliner

lippen-04
Met een lipliner verkrijgt uw mond weer duidelijke contouren. Met een lipliner kunnen kleine oneffenheden gecorrigeerd worden. De kleur kan dichtbij uw eigen lipkleur gekozen worden, of u kiest voor een kleur die meer aanwezig is.

Lipliner met Shadow

 

lippen-03
Bij in geschaduwde lippen wordt eerst de liplijn aangebracht en vervolgens zal met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn ingekleurd worden. Hierdoor kunnen ook grotere oneffenheden aan de contourlijn gecorrigeerd worden. Het ‘zachte’ verloop maakt de lijn subtiel en natuurlijk.

Full (umbre) lips

lippen-02
Het volledig inkleuren van de lippen. Bij volledig inkleuren van de lippen wordt eerst de liplijn aangebracht, waarna de lippen in het geheel worden ingekleurd (FullLips). Ook bij dit onderdeel kunnen grotere oneffenheden gecorrigeerd worden. U kunt voor 1 kleur kiezen, of voor een contrasterende liplijn met een zachtere kleur voor inkleuren.

error: Content is protected !!