Scrub / Masker

Scrub

Scrubben, exfoliëren, dode huidcellen verwijderen: het betekent allemaal hetzelfde. Je huidcellen vernieuwen zich. De hele dag door, maar ook ’s nachts, eigenlijk altijd. 24/7 is onze huid aan het werk. Je lichaam maakt extra cellen aan als je in aanraking komt met UV-stralen, of als reactie op andere schadelijke invloeden. Door deze cel vernieuwing verlies je dode huidcellen. Als je deze niet goed weghaalt, wordt je huid wat grauw, doordat het ‘verstikt’ door al die dode huidcellen.

Handen Scrubben
De handen krijgen dagelijks veel te verduren, door het gebruik van water, reinigingsmiddelen en weersinvloeden. Om de handen zacht en glad te maken hebben wij een heerlijke Hand Scrub. Dit maakt de handen heerlijk zacht en soepel. Na een scrub behandeling van de handen krijgt u een heerlijke handcrème voor het ultieme resultaat.

Voeten Scrubben
Onze voeten ‘dragen’ ons letterlijk door het leven, zij kunnen dan ook zeker wat extra verzorging gebruiken. Onze Voet Scrub is gemaakt op basis van zeezout in combinatie met antiseptische, verzorgende en frisgeurende oliën. Na een scrub behandeling krijgt u een verzorgende voeten crème.

Bij een manicure of pedicure behandeling kunt u een scrub en of masker aanvullen in uw behandeling of eventueel apart boeken

error: Content is protected !!