Carita Corps Basis

carita-logo

Zo mooi mag je zijn

Onze deskundige en ervaren specialisten staan van consult tot en met nazorg voor je klaar. Of het nu een kleine onvolkomenheid is, of iets waar je al jaren last van hebt.

We bieden je graag de behandeling die bij je past, zodat je een zo natuurlijk mogelijk de optimale resultaat bereikt. En we leggen alles duidelijk uit, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Want we helpen graag om de mooiste versie van jezelf (weer) naar boven te krijgen. Daarom bieden wij verschillende soorten behandelingen aan die u met onze specialist de juist behandeling kunt samenstellen wat het beste bij u past. Wij willen je laten zien dat je mooi… jezelf mag zijn. Jezelf mag laten zien.

Uw huid is het belangrijkste orgaan van het hele lichaam, daarom heeft ook uw lichaamshuid een goede verzorging nodig.
CARITA, nog steeds een “glamour”-merk, dat echter niet met dit etiket te koop loopt, bestaat uit raffinement, elegantie en eenvoud, eigenschappen die op subtiele wijze teruggevonden kunnen worden in de ingrediënten en de textuur van de producten, maar ook in de hoogstpersoonlijke service in onze salon.

LE CORPS:
Bij deze behandeling werken wij met de verzorgende producten op basis van vulkanische mineralen (fonoliet poeder) en berkensap om de huid te revitaliseren. Dankzij deze producten krijgt de huid haar natuurlijke schoonheid terug terwijl het lichaam hersteld en gerevitaliseerd wordt.

carita-corps

Carita Body

Een uitgebreide revitaliserende lichaamsbehandeling, waarbij uw lichaam masserend wordt gescrubd met deRenovateur. De basis van de Renovateur scrub bestaat uit geroosterde zonnebloempitten. De huid is na de scrub diep gereinigd en voelt satijn zacht aan.

De behandeling wordt gevolgd door de lichaamspakking van krachtige mineralen, deze werkt verstevigend voor de huid.

Als afsluiting wordt er een body verzorging van de Carita lijn aangebracht. Na de behandeling voelt uw huid zijdezacht aan, de textuur van de huid is verbeterd en u ziet een zichtbaar mooie glans op de huid.

carita-corps-02

Welke ondersteunende product kan ik thuis gebruiken?

De Carita Creme Parfaite Corps is een zeer exclusieve, antiverouderende verzorging voor het lichaam om onvolkomenheden van de huid te corrigeren.

De crème hydrateert, maakt glad, verstevigt en lift. Het gaat tevens vorming van cellulitis tegen en vermindert de reeds gevormde cellulitis.

Gebruiksaanwijzing:

Iedere ochtend en avond royaal aanbrengen op het gehele lichaam, met speciale aandacht voor de probleemzones waar de huid verslapt is en haar vitaliteit verliest.

Actieve Ingrediënten:

Biologisch goud: beschermt de huid tegen vrije radicalen en helpt bij het voorkomen van collageenafbraak.

Plantaardig goud of Saffraan: heeft antioxiderende eigenschappen en is rijk aan vitamine B2 en provitamine A.

Mineraal goud: reflecteert licht en verbergt onmiddellijk onvolkomenheden.

Bio-plantaardig complex: herstelt de stevigheid.

Bio cohesieve peptide: versterkt de structuur van de huid en handhaaft de huidstevigheid.

Lys-lastine (afkomstig van dille zaden): voorkomt verslapping en zorgt voor behoud van de elasticiteit van de huid.

Bio-sterolen en actieve Ceramiden: zorgen voor voeding en flexibiliteit.

Bio-hyaluronaat: geeft een diepe en duurzame hydratatie.

Camelia olie: herstelt de zachtheid van de huid en de flexibiliteit. Glansversterkende peptiden (combinatie van 3 aminozuren): zorgen voor een zijdezachte en verbeterde kwaliteit van de huid.

Versterkend liposoom (extract van Paardekastanje, Centella asiatica, cafeïne en L-carnitine): helpt bij het verminderen van cellulitis.

error: Content is protected !!