Laser Ontharen

Soprano ICE ™ALEXANDRITE GOLFLENGTE

De complete oplossing voor laser ontharen

Hoe vaak heeft u al gewenst, dat u zich niet langer hoefde te scheren, epileren of waxen om haargroei op ongewenste plaatsen te verwijderen? En ziet u wel eens op tegen de pijn en ongemak die zo’n behandeling met zich meebrengt?

Wij bieden u een comfortabele manier die er voor zorgt dat de haargroei blijvend gereduceerd wordt, met SHR technologie.

Nooit meer harsen, scheren of waxen?

Deze traditionele manieren om storende haargroei te verwijderen zijn nu van de baan! Want Reina Beauty heeft alles in huis om op een deskundige en veilige wijze ongewenste haargroei in het gezicht of op het lichaam definitief/blijvend te verwijderen. Dit gebeurt door middel van één van de meest geavanceerde methodes binnen de laser technologie nl. SHR technologie.

Zowel mannen als vrouwen hebben te maken met het lastige verschijnsel van ongewenste en storende haargroei. Deze hinderlijke haargroei kent diverse oorzaken zoals het gebruik van bepaalde medicijnen, genetische en hormonale aanleg.

Mannen kunnen trouwens ook hinder ondervinden van ongewenste haargroei op het lichaam zoals op de rug. Of problemen hebben met baardharen, die ingegroeid zijn en ontstekingen veroorzaken.

Hoe werkt de Soprano ICE?

Het gebruik van SHR technologie bij ontharen

SHR is een vooraanstaande procedure die speciaal ontworpen is om ongewenst haar te verwijderen op een snellere en meer comfortabele manier. Met SHR kunt u behandeld worden ongeacht uw huidtype of het seizoen. Zelfs gevoelige gebieden kunnen op een comfortabele manier worden behandeld.

Soprano ICE Alex: 100% pijnloos ontharen

Soprano Ice Stampa

Het geheim van de nagenoeg pijnloze SHR techniek is dat de haarfollikel wordt beschadigd. Door een licht vegende paint brush techniek, die met een lage dosis energie meerdere malen de haarfollikel behandeld, is de SHR behandeling kort, comfortabel en leidt bovendien tot uitstekende resultaten.

SHR warmt de haarfollikels geleidelijk op via subtiele lichtstraaltjes. Omdat de lichtstraal continue in beweging is wordt de behandeling door cliënten vaak vergeleken met een ‘hot stone massage’. Dit in tegenstelling tot traditionele laser/IPL ontharing, waarbij een enkele hoge dosis energie de haarfollikel behandeld, wat resulteert in zowel pijn als potentiële brandwonden.

Snelle & comfortabele ontharing

  • Vrijwel pijnloos zonder medicatie of andere voorbehandeling
  • Langdurig resultaat
  • Snelle behandelingstijd; vaak minder dan een 30 minuten
  • Geen hersteltijd, direct na de behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken
  • Effectief voor alle huidtypen, inclusief de gebruinde huid, als wel voor verschillende haartypen.
  • Hoge dekkingsratio garandeert dat elke follikel wordt behandeld
  • Perfect voor elke lichaamsdeel, inclusief de meer gevoelige delen als gezicht, nek en bikinilijn
  • Veilige behandeling het hele jaar door
  • Voor vrouwen EN mannen!

Veilig & Huidvriendelijk

ICE™ TECHNOLOGIE

GELIJKTIJDIGE CONTACT KOELING

ICE™ is een geavanceerde koeltechnologie die de huid tijdens de behandeling gedurende langere periode koelt. De koude saffieren tip wordt in de ICE™ technologie toegepast en beperkt het risico op brandwonden tot een minimum terwijl de warmte van de huid wordt vastgehouden in de dermis, waar de haarzakjes behandeld worden. Het koelen van de contact tip verhoogt het comfort voor de patiënt waardoor de behandelingen nog nooit zo aangenaam waren.

Waarom de Soprano ICE ?

De complete oplossing voor laser ontharen:

error: Content is protected !!