Olaplex

Één ingrediënt verandert alles

Beschadigd haar? Olaplex! Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af.

Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt je haar dus zwakker.

Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren. Olaplex wordt geprezen met titels als “favoriete hulpmiddel voor kleurexperts” en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept.

Grote Hollywoodsterren zoals Jennifer Lopez, Camaron Diaz en Emma Stone veranderen hun haarstijl bijna net zo vaak als hun outfits. Het zijn deze sterren die zich alleen nog maar met Olaplex laten kleuren. Olaplex is de enige reden dat al die haartransformaties mogelijk zijn.

Hoe werkt het?

In 3 stappen sterk, glanzend en gezond haar. De gepatenteerde chemie repareert en vermenigvuldigt kapotte verbindingen in het haar. Er is er maar één die dat kan!

Stap No.1 wordt door de kapper toegevoegd aan je kleuring/blondeer/permanent of verdund met water voor een opzichzelfstaande herstellende behandeling.

Stap No.2 wordt door de kapper aangebracht direct nadat je kleuring/blondeer/permanent is uitgespoeld.

Stap No.3 neem je mee naar huis om je haar verder te kunnen verzorgen, zo word je haar nóg sterker. Breng eens per week een rijkelijke hoeveelheid aan op je haar en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Spoel het uit en was en verzorg je haar met een goede shampoo en conditioner.

OLAPLEX Meest gestelde vragen

Wat is Olaplex?

Olaplex bestaat uit één enkel actief ingrediënt. Olaplex werkt doordat het in staat is gebroken zwavelbruggen in het haar op te sporen en ze weer permanent te herstellen naar hun oorspronkelijke staat. Dit kan voor, tijdens of na thermische, mechanische of chemische behandelingen. Het resultaat van Olaplex is blijvend! Olaplex is de enige in zijn soort met 8 wereldwijde patenten die binnenkort gepubliceerd zullen worden. Olaplex bevat geen siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA of aldehyden en is niet getest op dieren.

Met Olaplex kun je een stap verder gaan zonder de gebruikelijke schade. Door het product vaak te gebruiken, ontdek je vanzelf welke methoden voor jou het beste werken.

Olaplex vele toepassingen

Olaplex kan gebruikt worden bij onwijs veel behandelingen. Highlights met folie, balayage, blonderen, kleuringen, toners en permanenten. Allemaal chemische behandelingen waar Olaplex aan toegevoegd kan worden om het haar te beschermen tegen de schadelijke invloeden.

Ontkleuring op de hoofdhuid

Olaplex kan zonder problemen worden toegevoegd aan een aanzetontkleuring. Heb je normaal last van een gevoelige hoofdhuid? Olaplex biedt geen extra bescherming tegen een gevoelige hoofdhuid.

Extensions

Olaplex werkt perfect op extensions.

Schade beperking

Wat te doen als je gekleurd wilt worden maar je hebt zeer beschadigd en overbehandeld haar? Wij adviseren de Olaplex Treatment. Dit is een behandeling waarbij de kapper een verdunde Olaplex formule op het haar aanbrengt gevolgd door Olaplex No.2. Een aantal keer, de dagen ervoor, als dat mogelijk is. Zo kan het haar herstelt worden nog voor de de kleuring.

No.3 hair perfector

Ontstaan uit de vraag van consumenten die een beetje Olaplex mee naar huis willen nemen, is de Olaplex No. 3 Hair Perfector (100ml) ontwikkeld. Dit is een volledig optioneel product. De Olaplex No.1 en No. 2 werken ook zonder dit optionele product. Doordat verbindingen in het haar continu gebroken worden door thermische styling, mechanische styling of door kleur-, permanent- en relaxerbehandelingen verdwijnt de integriteit, sterkte, glans en zachtheid in een paar weken tot een maand, afhankelijk van hoe het haar is behandeld. De No. 3 Hair Perfector zorgt ervoor dat de structuur, integriteit, zachtheid en glans van haar bewaard blijft tot de volgende behandeling in de salon.

Instructies voor de take home No.3

Je dient een rijkelijke hoeveelheid van het product aan te brengen op handdoekdroog haar. Daarna kam je het haar door en laat je het product 10 minuten inwerken. Vervolgens spoelt je het product uit en was je het haar met shampoo en conditioner. Olaplex No. 3 Hair Perfector is geen conditioner die je in het haar mag laten zitten, het moet erna altijd worden gewassen. Hoe langer je het product laat inwerken, hoe beter de resultaten. Mag meer dan één keer per week worden gebruikt.

Keratine behandeling

Olaplex kan uitstekend met keratinebehandelingen worden gecombineerd. Omdat deze behandelingen de haarwortels glad maken en verzegelen. De behandeling zal de haren van binnenuit versterken voordat de externe laag met keratine wordt behandeld.

Wat gebeurt er als ik olaplex een paar keer op beschadigd haar gebruik en er dan mee stop?

Zullen de verbindingen die werden gemaakt opnieuw breken waardoor ook mijn haar gaat breken? Deze vraag wordt vaak gesteld en het antwoord is nee. De bescherming die Olaplex biedt, is permanent. Zelfs als je het product niet langer gebruikt.

Kan ik olaplex ook bestellen voor particulier gebruik?

Nee. Olaplex is een product dat alleen door professionals gebruikt mag worden.

error: Content is protected !!