Keratine

Keratine behandeling

Wat is een keratine behandeling?

Veel vrouwen zijn dagelijks bezig met het stylen van hun haar. Pluizig of krullend haar wordt stijl door het gebruik van een stijltang, maar raakt ook beschadigd en droog. Een groot assortiment aan professionele haarproducten zijn vervolgens nodig om het haar gezond, glanzend en mooi te houden. Veel van deze producten zijn echter op lange termijn niet bevorderlijk voor de kwaliteit van het haar.

Maak je haar weer gezond glanzend pluisvrij en makkelijk handelbaar!

Een goede keratine behandeling maakt het haar rustiger, pluisvrij en gezond glanzend waardoor je voor een langere periode het haar veel minder zal hoeven belasten met langdurig tangen en fohnen. Hierdoor voorkom je uitdroging en beschadiging op lange termijn waardoor het haar dus rust en energie terug krijgt.

Waarom ‘Keratine’ in een keratine behandeling?

Een keratine behandeling bevat het natuurlijke eiwit keratine, dat een lichaamseigen stof is. Keratine komt voornamelijk voor in haar, nagels en de huid. Doordat eiwit van nature aan elkaar hecht wordt de keratine in de behandeling opgenomen in het haar en vult hiermee de (door stylen en chemische behandelingen beschadigde) keratine in het haar weer op. Het resultaat? Gezond glanzend, naar wens stijler (sommige keratine behandelingen) en makkelijk handelbaar haar. De verzorgende bestanddelen in een behandeling zorgen ervoor dat het haar minder vocht kan opnemen waardoor zelfs op ‘vochtige dagen’ het haar mooi in balans blijft.

Is een keratine behandeling geschikt voor iedereen?

Elk haartype kan behandeld worden met een keratine behandeling.
De keratine behandeling kan zelfs toegepast worden op haar met highlights en gekleurd of ontkruld haar. Het haar wordt gevoed, hersteld en verzorgd voor zijdezacht, glanzend en sterker gezond haar.

Zal mijn haar na het uitwerken van de behandeling terug keren naar zijn oorspronkelijke staat?

Ja, een keratine behandeling heeft tussen de 4 en 6 maanden effect, waarna het haar weer terug keert naar de algemene structuur. Dit is vooral aan de uitgroei weer te zien. Het is wel van belang het haar te verzorgen met de juiste producten, zoals keratine shampoo en conditioner. Regelmatige nabehandelingen en verzorging verlengen het effect en houden het haar gezond.

error: Content is protected !!