Bruidskapsel

Bruidskapsels

Het stralende middelpunt van jouw mooiste moment!

Reina kapsalon is gespecialiseerd in Opsteek- & Bruidskapsels.

Voor de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk onvergetelijk uit zien. Om helemaal te kunnen stralen wil je daarom het perfecte kapsel. Voor het beste resultaat adviseren wij om een proefkapsel te komen maken. Over het algemeen doen we het proefkapsel 4 weken van te voren, maar met kort haar kan het gunstiger zijn om 12 weken voor het bruidskapsel af te spreken. Dit voor het geval je een nieuwe coupe wenst en het haar nog iets aan moet groeien.

Van elk haartype kun je een prachtig bruidskapsel maken of je nou kort, half lang of heel lang haar hebt!

De mogelijkheden die er zijn met de verschillende haartypen:

Kort haar:
Met kort haar kunnen we je omtoveren tot een stijlvolle bruid, niet door er een hoog op geföhnd kapsel van te maken, maar door het haar in een mooie coupe te knippen en het haar in mooie, subtiele kleurtinten te verven! Tevens kunnen we bij kort haar net zo goed mooie accessoires in het haar toevoegen zoals een mooie sluier, diadeem of subtiele pareltjes.

Half lang haar:
Als je haar tot boven je schouder is, maar je zou het wel graag opgestoken willen hebben is dat meestal geen enkel probleem! Door optimaal gebruik te maken van de lengte van het haar kunnen wij het haar eenvoudig langer doen lijken.

Lang haar:
Van lang haar kunnen wij de meest mooie creaties maken! Los, half opgestoken, in de krul, klassiek of stijlvol, er zijn vele mogelijkheden! Ook is het mogelijk om je eigen accessoires mee te nemen.

Proefkapsel:
Voor het proefkapsel nemen we de tijd zodat het volledig naar je zin is. Voor de proefsessie ruim voor de bruiloft vragen we je voorbeelden te zoeken van kapsels die jij mooi vindt. Samen kijken we dan wat de mogelijkheden zijn met jouw haar. Het kapsel moet passen bij de jurk en de vorm van je gezicht. Mocht je een idee hebben voor een bepaald kapsel, maar is jouw haar te dun, dan kan er altijd gekozen worden om  een haarstuk te gebruiken of een verlenging met hairextensions. Tijdens het zetten heeft u ook alle tijd om aan te geven of je het haar toch liever iets platter, boller, strakker of nonchalanter wilt hebben. Uiteindelijk is het ons doel natuurlijk om het haar zo volmaakt mogelijk te maken voor een onvergetelijke dag.

error: Content is protected !!