Megapeel

Megapeel

De Megapeel is een peeling van de huid gebaseerd op de microdermabrasie methode.
Hierbij wordt met behulp van een gereguleerde stroom van speciale microkristallen het buitenste laagje, dat veelal dode en beschadigde huidcellen bevat, verwijdert. De huid wordt gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken en bovendien wordt de doorbloeding aanzienlijk verbeterd. Bovendien wordt hierdoor de productie van collageen en elastine in de huid verhoogd. Dit resulteert in een gezonde en vitale huid die glad en soepel aanvoelt. De methode kan worden toegepast bij elk huidtype.

Megapeel is effectief tegen:
acne
fijne lijntjes en ondiepe rimpels
pigmentatie en zonbeschadiging
acne littekens
vergrote poriën
grauwe onzuivere huid

Megapeel is de meest populaire techniek voor huidverjonging vanwege haar eenvoud en effectiviteit. De behandeling is vrijwel pijnloos. U ervaart een licht schurend gevoel als de kristalen contact maken met de huid. Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Na de Behandeling

Na de behandeling kan de huid er wat rood uitzien. Te vergelijken met een gezonde blos. Dit verdwijnt echter binnen enkele uren. Het is beter de zon en zonnebank enkele dagen te vermijden.

Resultaat

Na ongeveer drie behandelingen met een interval van twee weken, is het resultaat verbluffend. Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten. U kunt het resultaat behouden door elke twee maanden een onderhoudsbehandeling te laten uitvoeren.
Reina adviseert elke andere huidverjongende behandeling vooraf te laten gaan door een Megapeel. Het intensiveert het effect van de diverse laserbehandelingen. Bovendien worden huidverzorgingsproducten na een Megapeel beter opgenomen.

resultaat

Eventuele Complicaties

Er zijn geen bijwerkingen. De behandeling kan niet plaatsvinden bij gebruik van Roaccutane en Benzol Peroxide, wondjes op het te behandelen gebied, een actieve koortslip of op een eczeemhuid.

Nazorg

  • Na de behandeling ziet u direct dat uw huid intensief is behandeld. Het is dan ook zéér belangrijk dat u uw behandelde huid met uiterste zorg behandeld. De huid is nu verdund en erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. Omdat de huid er toegankelijk is voor werkstoffen wordt het gebruik van geschikte producten na de behandeling ten zeerste aangeraden. Vraag uw specialist naar de juiste ondersteunende producten voor thuis gebruik.
  • Uw huid ziet er nu licht rood tot roze uit en heeft een frisse uitstraling en zal aanvoelen alsof u te lang in de zon heeft gezeten. Een paar uur na de behandeling kan het zijn dat er strepen van de behandeling zichtbaar gaan worden op de huid. Dit is een normale reactie en de strepen zullen verdwijnen.
  • De huid kan tot 2 dagen na de behandeling nog een beetje rood zien. De delen van de huid die extra intensief zijn behandeld kunnen na 2 dagen gaan schilferen. Met een fijne scrub kunt u deze schilfertjes zachtjes verwijderen.
  • Na de Megapeel kunt u in feite gewoon weer aan het werk. Het nemen van hete douche of sauna bezoek wordt ten strengste afgeraden i.v.m. de reeds bestaande verstrekte doorbloeding van de huid door de Megapeel. Zon of zonnebank word ook ten strengste afgeraden!
  • Gebruik van make-up  is toegestaan na 24 uur! Laat de huid rusten en onderga in deze tussentijd geen andere huidbehandelingen. Ook zwemmen wordt de eerste week na de behandeling afgeraden i.v.m. gevoeligheid van de huid.
  • Het gebruik van een sunblock na de behandeling is noodzakelijk.

De behandeling

Microdermabrasie MegaPeel behandeling gezicht
Dubbele reiniging, microdermabrasie, eventueel oneffenheden verwijderen, masker en als afsluiting oogverzorging, serum, een dag- of nachtverzorging en voor overdag zonbescherming.

Microdermabrasie MegaPeel behandeling gezicht en hals
Dubbele reiniging, microdermabrasie gezicht en hals, eventueel oneffenheden verwijderen, masker en als afsluiting oogverzorging, serum, een dag- of nachtverzorging en voor overdag zonbescherming.

Microdermabrasie MegaPeel behandeling gezicht, hals en decolleté 
Dubbele reiniging, microdermabrasie gezicht, hals en decolleté, eventueel oneffenheden verwijderen, masker voor decolleté  en als afsluiting oogverzorging, serum, een dag- of nachtverzorging,  decolleté creme en voor overdag zonbescherming.

U kunt ook in kuur vorm u pakket voor het gelaat samenstellen.

 

error: Content is protected !!