Make-up

Professioneel make-up advies

Reina biedt het beste professioneel make-up advies. Heb je binnenkort een feestje of avondje uit en wil je dat je make-up perfect is afgestemd op je outfit om een onvergetelijke indruk achter te laten? Boek dan nu en laat je opmaken door onze professionele visagist(en)!

Reina experts staan voor je klaar en geven je graag persoonlijk make-up advies. Wij werken met de merken van MAC, Pupa Milano en Ben Nye.

Wij ontvangen u graag in onze salon met een kopje koffie of thee.

Tijdens het opmaken zullen we u tips geven hoe u zichzelf op uw mooist op kunt maken.
Met onze uitgebreide assortiment kunnen we u allerlei technieken en mogelijkheden laten zien die het beste bij uw persoonlijkheid passen.

Make-up kan je mooier maken, je huid egaler en geeft kleur aan je gezicht. Bovendien wordt als belangrijkste middel tegen veroudering geadviseerd om iedere dag een crème of foundation met een UV-filter te gebruiken. Make-up biedt dus ook een bepaalde bescherming tegen zon, maar ook vuil en andere weersinvloeden. Genoeg redenen om wel make-up te gebruiken.

Goed reinigen

Je make-up er ’s avonds goed afhalen lijkt dus heel belangrijk. Make-up mengt zich met huidvet en vuil en kan je poriën verstoppen. Bovendien legt make-up een laagje over je huid, waardoor afvalstoffen die door je huid naar buiten komen, niet afgevoerd kunnen worden. Reinig je huid daarom ’s avonds om make-up, zweet en vuil te verwijderen, maar ook ’s ochtends om talg en eventuele resten van nachtcrème te verwijderen.

Allergische reactie op make-up

Bij sommige mensen kan make-up een allergische reactie geven. Als je daar last van hebt dan merk je dat snel genoeg. Je huid gaat jeuken, trekken, kan zelfs opzwellen of rood worden. Als make-up al schadelijk is voor de huid, dan zijn de geur- en conserveringsmiddelen vaak de ingrediënten die problemen opleveren. Als je denkt dat je huid gevoelig is voor make-up, kies dan voor hypo-allergene producten.

Houdbaarheid

Make-up heeft een houdbaarheidsdatum die vermeld staat op het etiket. In het minst erge geval gaat de kwaliteit, geur of samenstelling van het product na die datum achteruit. In het ergste geval kun je last krijgen van irritaties en infecties. En de werking van b.v. een SPF-factor wordt steeds minder naarmate je een product langer bewaart. In de praktijk is het toch lastig dat bij te houden. Want weet jij nog precies wanneer je het kocht? Je zou met houdbare viltstift de aankoopdatum op je make-up artikelen kunnen zetten.

Kwastjes, sponsjes en andere accessoires

Je kunt met je vingers of kwasten bacteriën in je make-up brengen. Zorg dat je regelmatig je kwasten of sponsjes schoonmaakt of vervangt en met schone vingers de make-up aanbrengt.   Als je de juiste make-up gebruikt, het op een goede manier aanbrengt en vooral als je het er ’s avonds weer goed afhaalt, kan het geen kwaad om make-up te gebruiken.

Make-up tips;

Vollere lippen met make-up

Wil je een duurzamer resultaat verkrijgen, dan kun je aan inspuitingen met injectable fillers (bijvoorbeeld met hyaluronzuur) denken. Maar je kunt ook een andere weg bewandelen om vollere lippen te creëren, namelijk die van de juiste make-up producten en technieken. Hier zijn onze tips:

  1. Breng een beetje foundation op je lippen aan (of ga voor een lip primer) zodat je lippenstift beter hecht en minder snel uitloopt.
  2. Gebruik een licht lippotlood (huidkleur of heel zacht roze) en omlijn je lippen net buiten de natuurlijke liplijn. Hierdoor lijken je lippen voller maar geef je je mond ook een scherpe en gedefinieerde vorm.
  3. Omlijn je lippen ook eens met een huidkleurig zacht potlood. De omvang van je mond is hierdoor nog beter gedefinieerd en rimpeltjes zijn minder goed zichtbaar.
  4. Breng nu een lichtgekleurde lippenstift aan (lichte kleuren doen je lippen voller lijken, donkere kleuren maken ze dunner en smaller). Gebruik een lippenseeltje om je lippen nauwkeurig in te vullen. Vergeet ook de mondhoeken niet. Hap nu lichtjes in een tissue en breng nog een laag lippenstift aan. De lippenstift zal beter hechten.
    Tip: houd je niet van al te bleke lippen gebruik dan een lichte kleur als basis en tip op het midden van je lippen een wat fellere kleur.
  5. Als laatste breng je een lip gloss aan. De gloss reflecteert het licht en zal je lippen voller doen lijken.

Gebruik een blush

Ben jij niet geboren met blozende appelwangetjes? Niet erg, een blush kan wonderen doen. Met wat blush op je wangen lijk je meteen veel frisser en krijgt je huid een normale kleur.

 

bruidsmakeupOp de mooiste dag van uw leven wilt u toch dat alles perfect is, ook uw Bruidsmake-up! Maanden van te voren bent u bezig met uw trouwjurk en met alle voorbereidingen voor de Grote Dag, maar hoe staat het met uw Bruidsmake-up?

De belangrijkheid van de Bruidsmake-up ziet men vaak over het hoofd en dat terwijl u op deze dag het middelpunt bent! Uw gezicht heeft een extra sprekende uitdrukking nodig!

Ons make-up specialiste is gespecialiseerd in het aanbrengen van Bruidsmake-up, de kunst hierbij is om de make-up zo naturel mogelijk te laten zijn. Natuurlijk passen wij onze Bruidsmake-up zoveel mogelijk aan uw dagelijkse make-up aan, we luisteren naar uw wensen en geven professionele adviezen.

Met een Bruidsmake-up camoufleren we de oneffenheden en brengen extra accenten aan op de belangrijke punten van het gezicht.
Er wordt een natuurlijke basis aangebracht en de tinten van make-up, rouge en oogschaduw zullen zacht zijn.
Vanzelfsprekend gaan we enkele weken voor de bruiloft een Proefmake-up bij u aanbrengen en kan u uw wensen voor de definitieve Bruidsmake-up kenbaar maken.

Wij kunnen ervoor zorgen dat u een Bruidsmake-up krijgt die helemaal bij u past en wat ook belangrijk is, een Bruidsmake-up die de hele dag goed blijft zitten. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Bruidsmake-up voor de gasten

De gasten die op u bruiloft komen kunnen wij ook een passende make-up geven. Hoe geweldig is het niet als u uw moeder stralend ziet zitten in het stadhuis, af en toe een traantje wegpinkend, maar de make-up blijft zitten.
Uw moeder, schoonmoeder, zussen, vriendinnen kunnen wij van een make-up voorzien.

Het is wel handig om ver van te voren de boekingen te doen, zodat we voldoende tijd kunnen inplannen om bij het hele gezelschap de juiste make-up aan te brengen.
Heerlijk toch, alle feestgangers met een geweldige Bruidsmake-up op de foto.
Uw bruiloft kan niet meer stuk!

*Eventuele schoonheidsbehandelingen of gezichtsbehandelingen kunnen vooraf gaan aan de bruiloft en kunt u dit in overleg doen met onze schoonheidsspecialiste(s)

error: Content is protected !!