Carbon Laser Peeling

Carbon Laser Peeling

De carbon laser peeling, ook wel CLP genoemd , heeft een uitstekend zuiveringsproces voor een diepe reiniging. Een van de modernste technieken! Een goed alternatief voor een chemische peeling die pijnlijk is of risico’s met zich meebrengt!

Effectief bij;

  • Littekens
  • Verhogen Collageenproductie
  • Vette Huid
  • Acne
  • Donkere Kringen onder de ogen
  • Pigmentatie
  • Talgvermindering
  • Grove Porien Verkleinen
  • Rimpelverwijdering

carbonlaserpeeling

carbon peeling behandeling

Carbon Laser peeling is een proces dat lasertechnologie en medische actieve kool poeder (carbon) combineert. Er wordt een laag carbonmengsel, welke verrijkt is met vitaminen en mineralen, op de huid aangebracht. Zodra deze ingewerkt is, wordt het carbonmengsel door middel van de ND-YAG laser met een speciale filter weer verwijderd.

Door combinatie van de ND-YAG laser en de medische koolstof is dit een uitstekend zuiveringsproces voor een diepe reiniging. Carbon laser peeling is effectief in het beheersen van de talg afscheiding, anti-ontsteking, verkleuring van de huid zoals oksels en schaamstreek, ouderdomsvlekken en verkleining van de poriën.

De carbon laser peeling is ook een effectieve methode voor verjonging en anti-aging. Door de absorptie van het laserlicht welke door de huidlaag en het dermalcollageen niveau dringt, wordt de huidtextuur gestimuleerd waardoor de huid verstevigd. Tevens heeft deze behandeling een positieve uitwerking op een eventuele ongelijkmatige teint, fijne littekens en gepigmenteerde huidaandoeningen.

De textuur van de huid word verstevigd en fijne lijntjes worden vermindert. Een behandelingvoor huidverjonging geeft met carbon al vrij snel resultaat.
Het is een veilige en vrijwel pijnloze behandeling.

CLP is geschikt voor ieder type huid en huidskleur, van de jonge tot rijpe huid.

Voor de huid welke extra aandacht behoeft, wordt aangeraden de behandeling in kuurverband te doen. Hierbij moet men denken aan 4-6 behandelingen, elke 2 tot uiterlijk 4 weken.

Voor de (actieve) acne huid wordt aangeraden, de behandeling in kuurverband te doen, elke 2 a 3 weken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de mate van de acne. Kortom, een algehele verbetering voor de huid.

De Behandeling:

Bij Carbon Laser Peeling smeren we de huid, na een grondige reiniging, in met een speciale zwarte carbon crème. Deze bevat carbon deeltjes die de sleutelrol vervullen in deze behandeling. Ze zijn zo klein dat ze in alle poriën, oneffenheden en eventuele gaten doordringen. We schieten vervolgens met de laser op deze carbon deeltjes. Als we gewoon op de huid zonder carbon zouden schieten gebeurt er niks. De carbon deeltjes zetten laser=licht energie om in warmte en verdampen ogenblikkelijk. Tijdens deze vernietiging nemen ze oude huidlagen en onzuiverheden mee. Laser Carbon Peeling heeft een veel dieper bereik dan een gewone peeling. Verbluffend resultaat, al na 1 behandeling!

Wij adviseren voor een optimale huidverbetering 6 tot 9 sessies binnen een jaar te doen. Daarna voor blijvend resultaat raden we 3 tot 4 behandelingen per jaar aan. Na 4 tot 6 weken kan de behandeling herhaald worden.

error: Content is protected !!